Menu
De leukste & beste online krasloten providers op een rijtje!

Online krasloten FAQ

Ondanks dat het online krasloten en de andere spellen relatief eenvoudig te noemen zijn, krijgen we regelmatig vragen (die we meestal binnen 24 uur kunnen beantwoorden). Vaak blijkt dat de spellen zelf geen vragen opleveren, maar eerder rondom geld stortingen, uitbetalingen, legaliteit, bonussen, enz. Alle kraslot providers waarover wij informatie geven hebben een "Help" functie in de vorm van een uitleg pagina, maar ook 24 uur per dag / 7 dagen per week de mogelijkheid om live ondersteuning te krijgen via de live chat.

Zijn Online krasloten providers legaal

Het antwoord hierop zou een volmondige "ja" kunnen zijn, echter in Nederland zijn online kansspelen nog niet legaal. Dit gaat spoedig veranderen dankzij een wetswijziging die zelfs al door de 2e kamer is goedgekeurd. De overheid wil graag gereguleerde online kansspelen mogelijk maken, maar tot het zover is treed de Kansspel Autoriteit nog handhavend op. Dat dit het illegale aanbod alleen maar ten goede komt, maakt blijkbaar weinig uit.

Maar hoe zit het dan wel met de kraslot providers waarover wij informatie geven?

Dus ik kan en mag niet online een gokje wagen?

Strikt genomen is het antwoord hierop "nee", echter er is een soort van gedoogbeleid voor de online kansspelen aanbieders die voldoen aan de opgestelde criteria van de KSA. Of dit gedoogbeleid van toepassing blijft is maar de vraag en anders maar wachten tot online gokken in 2018 wel legaal mogelijk wordt...

Top 3 online krasloten aanbieders

Aanbieder Spellen Bonus Speel nu Review
Hopa 400+ Gratis tot max. 100 speelrondes Speel nu Review
PrimeScratchCards 400+ Gratis 40 online krasloten Speel nu Review
Scratch2Cash 400+ Gratis 20 online krasloten Speel nu Review

Echt geld / Fun geld

De kraslot providers beschikken allemaal over een spel lobby, waar je ten alle tijden van een "echt geld spel" naar een "fun geld" spel kan omschakelen. In de fun modus is het onbeperkt mogelijk om te spelen. Gewonnen prijzen zijn vanzelfsprekend in de fun modus niet uitkeerbaar.
Indien je voor het eerst inlogt op je persoonlijke account, dan zal je bij "echt geld spel", je gratis 5 of 7 euro speelgeld (of speelrondes) zien staan. Spelen met je gratis speelgeld, betekent dan ook echt kans maken op uitkeerbare geld prijzen. Echter je hebt altijd te maken met bonus voorwaarden.

Bonussen en promoties

Naast de aanbieding voor nieuwe spelers (gratis speelgeld / spins voor videoslots / 20 gratis krasloten), kan je als speler rekenen op diverse aantrekkelijke bonussen en promoties. Houd altijd de "aanbiedingen" pagina in de gaten voor aantrekkelijke periodieke acties! Standaard kan je als speler altijd rekenen op een match up bonus van 100% bij je eerste geld storting. Concreet betekent dit dat als je 100 euro stort, je 200 euro speelgeld in je account ontvangt. Echter je zal zien dat er 100 euro onder je "geld balans" staat en 100 euro onder je "bonus balans". Bonus geld is namelijk toch echt even wat anders. Zou dit niet zo zijn dan zou je het totaal gelijk kunnen laten uitbetalen en wel heel makkelijk geld kunnen verdienen. Bij gratis bonus geld heb je altijd te maken met bijbehorende voorwaarden. Dit betekend dat je bonusgeld een x-aantal keer moet rondspelen (veelal rond de 35x). Lukt dit, dan zal je bonus geld worden omgezet in echt geld. Houdt er ook rekening mee dat je met free spins of andere gratis speelrondes altijd bonus geld zal winnen. Het is allemaal wel gratis te noemen, maar het is handig om vooraf op de hoogte te zijn van de geldende inzet vereisten.

De meeste kraslot aanbieders hebben ook een "nodig een vriend uit" functie. Voor iedere vriend/in die zich via jou inschrijft en een minimale storting doet van €25,-, ontvang je zelf een bonus van €25,- Daarnaast kan je met grote regelmaat rekenen op unieke promoties en win acties. Lees altijd de bijbehorende voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen! Neem ook zeker een kijkje bij het reward programma, je zal namelijk altijd gratis en automatisch deelnemen aan een spaarprogramma. Dit kan leuke extra's opleveren.

Geld storten en uitbetalen

Online krassen is natuurlijk extra spannend als je voor echt geld speelt. Je bepaalt ten alle tijden zelf je inzet en daarmee je maximaal te winnen prijs. Geld storten op je account is snel, veilig en makkelijk gemaakt middels diverse geld stort mogelijkheden. In de spellobby vindt je de knop "kassa", als je hier op klikt zie je de optie "storten". Vervolgens kan je kiezen uit de door jou gewenste stort methode, o.a. iDEAL, Visa Mastercard, Moneybookers, e.d.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid dat je een mooi bedrag bij elkaar gewonnen hebt, die je graag wil laten uitbetalen. Ook hiervoor bezoek je de lobby en klik je op "kassa". Vervolgens zie je de knop "uitbetalen". Kies daarna de door jou gewenste uitbetaal methode. Een daadwerkelijke uitbetaling zal tussen de 3 en 7 werkdagen duren.

linkpartners / disclaimer / contact
SPEEL BEWUST 18+