Menu
De leukste & beste online krasloten providers op een rijtje!

Online krasloten bonussen

Zodra je een website bezoekt van een online krasloten provider, dan zal je snel te zien krijgen dat er mooie bonussen voor je klaar liggen. Dit lijkt mooi en dat kan het inderdaad ook zijn, mits je begrijpt wat de bonus precies inhoud. Vaak zien we dat de promotie wel erg beknopt wordt weergegeven "€200,- bonus", "100% Stortingsbonus", "Ontvang 2x zoveel speelgeld", e.d. Het lijkt dan net alsof je 2x meer speelgeld kan ontvangen dan wat je daadwerkelijk stort. Ook op onze website lees je zulke slogans in de korte overzichten, echter we vertellen je wel waar je allemaal rekening mee moet houden. Laten we in ieder geval in dit artikel ook gelijk vermelden dat een kraslot bonus niet zo mooi is dan wat het lijkt. Stel je maakt gebruik van een 100% stortingsbonus en je besluit 100 euro te storten. Dankzij de bonus zal je er 100 euro bij krijgen, echter het totaal van 200 euro is niet uit te betalen. Je hebt namelijk altijd te maken met bonus voorwaarden.

Bonus voorwaarden

Dankzij de 100% bonus kan je natuurlijk wel met 2x zoveel geld spelen dan wat je stort, echter je zal in je account kunnen zien dat je te maken hebt met 2 saldo's. Een "geld" en een "bonus geld" balans en tussen die twee zit een groot verschil! Meestal zal je eerst je gewone geld balans aanspreken als je een gokje waagt. Dit is wel zo prettig want je hebt dan niet te maken met bepaalde beperkingen die er bij bonus geld wel zijn. Je kan de progressieve jackpot spellen spelen, evt. de live tafel spellen, enz. En bij alle behaalde winsten weet je zeker dat je dit kan laten uitbetalen. Immers winsten die je behaald met je gestorte geld, worden gewoon in je geld balans bijgeschreven. Geen geluk gehad met je gestorte bedrag..? Gelukkig heb je dan nog speeltegoed dankzij de bonus, zodat je wel door kan blijven spelen. En hier gaat het vaak mis en dan met name als een speler niet door heeft dat hij of zij met bonusgeld aan het spelen is. Bij bonussen heb je namelijk altijd te maken met voorwaarden / inzet vereisten.

Met bonus geld kan je vrijwel alle online kraslot e.a. games spelen, echter niet de live spellen en de geen die beschikken over een progressieve jackpot. In de voorwaarden zie je altijd dat je het gratis bedrag aan bonus geld een x-aantal keer moet rondspelen. Vaak is het rondspeel percentage rond de 30 keer. Dit betekend bij een bonus van 100 euro dat je voor totaal 3.000 euro moet hebben ingezet om aan de voorwaarden te voldoen. Dit is een heel bedrag en mede daarom zal het lang niet altijd lukken. Echter het is wel degelijk mogelijk met een behoorlijke dosis geluk.

Voldoen aan de kraslot bonus voorwaarden

Het voldoen aan de kraslot voorwaarden is in principe best mogelijk. Bij online krasloten, maar ook bij de videoslots e.a. spellen, kan je rekenen op een gemiddeld uitbetaal percentage van 97 procent. Van alle inzetten wordt dus 97 procent weer als winst uitbetaald. Bij de online krasloten valt er zelfs op 1 v/d 3 loten een prijs. Als je 100 euro bonusgeld tot je beschikking hebt, dan is de kans dus wel erg klein dat je helemaal geen prijs zal winnen. Vaak is het zo dat je regelmatig een bescheiden prijs wint en soms een wat hogere. De behaalde prijzen worden natuurlijk gewoon gelijk in je saldo bijgeschreven, waardoor je niet snel door hebt voor hoeveel je nou totaal hebt ingezet na een bepaalde tijd spelen. De kans is groot dat je binnen een korte tijd voor veel meer hebt gespeeld dan de 100 euro waar je mee startte. En juist hierdoor is het best mogelijk om te voldoen aan de inzet vereisten. Dit zal helemaal het geval zijn als je een hoge prijs uitbetaald krijgt.

Bonus tips

En om af te sluiten nog enkele bonus tips. In de eerste plaats is het aan te raden om regelmatig te kijken in hoeverre je al voldoet aan de bonus voorwaarden. Soms blijven mensen maar door spelen terwijl ze er al lang aan voldaan hebben. Om te kunnen zien hoe ver je al bent, klik op het bonus geld bedrag in je account. Je zal dan een visueel overzicht te zien krijgen, wel zo makkelijk dus. Als 2e tip: houdt er rekening mee dat niet alle spellen voor de 100% mee tellen voor de inzet vereisten. Online krasloten, slots en instant win games tellen altijd voor de 100% mee, maar de casino tafel spellen (roulette e.d.) niet. Als 3e tip: een bonus is niet onbeperkt houdbaar, vaak vanaf het moment dat je de bonus hebt gekregen, is deze 30 dagen houdbaar. En als laatste tip: bekijk altijd even de voorwaarden bij de kraslot provider zelf. Met name bij de bonus die je ontvangt zonder te hoeven storten is er een max. bedrag wat je kan winnen.

linkpartners / disclaimer / contact
SPEEL BEWUST 18+