Menu
De leukste & beste online krasloten providers op een rijtje!

Gratis online krassen

Als je een online krasloten provider bezoekt, dan zal je vaak de indruk krijgen dat gratis online krassen mogelijk is. We doelen dan niet op spelen in de gratis demo modus, maar in de echt geld modus. Er wordt zelfs vaak de indruk gewekt dat je gratis kan krassen voor een kans op de jackpot van maar liefst 1.000.000 euro. Promotie websites doen hier vaak nog een schepje bovenop, enkel met als doel om jou te verleiden om een account aan te maken bij de betreffende aanbieder. Logisch ook, want het promoten kan best wat geld opleveren. Ook op onze eigen website Top-Scratch.nl geven wij overzichten zoals onderstaande, waaruit je kan afleiden dat gratis online krassen mogelijk is. Immers een slogan als "€5,- Gratis zonder benodigde storting" geeft dit toch al aardig aan. Echter op Top-Scratch.nl geven we bij elke review pagina (en meer) wel duidelijk aan wat voor voorwaarden je erbij kan verwachten. Je zal hier niet kunnen lezen dat je met gratis krasloten kans kan maken op een miljoen euro. Het is namelijk simpelweg niet mogelijk, bij geen enkele aanbieder. Gratis krassen in de echt geld modus is zeker wel mogelijk, maar je hebt altijd te maken met bonus geld en bijbehorende voorwaarden. In dit artikel zullen we hier verder op in gaan. Voor de goede orde... in onderstaand overzicht ontvang je alleen bij ScratcMania en WinsPark gratis bonus geld zonder te hoeven storten.

Top 3 online krasloten aanbieders

Aanbieder Spellen Bonus Speel nu Review
Hopa 400+ Gratis tot max. 100 speelrondes Speel nu Review
PrimeScratchCards 400+ Gratis 40 online krasloten Speel nu Review
Scratch2Cash 400+ Gratis 20 online krasloten Speel nu Review

Voorwaarden bonus geld

Stel je maakt een account aan bij PrimeScratchCards, dan zal je na het aanmaken van een account 5 euro gratis bonus geld ontvangen. Aangezien het bonus geld is, kan je natuurlijk het bedrag niet laten uitbetalen. Met het speelgeld een gokje wagen is dan ook het enige wat je er mee kan doen. Niet dat dit erg is, want zodoende kan je mooi gratis online krassen en een indruk opdoen van de gehele speelwijze. Daarnaast heb je te maken met bonus voorwaarden en dit betekend dat je het bedrag een x-aantal keer moet rondspelen. Bij WinsPark zal je het bedrag 30 keer moeten rondspelen. Met de 5 euro zal je dus voor totaal 150 euro moeten hebben ingezet, voordat je aan de voorwaarden voldoet. Als dit lukt, zal het evt. resterende bedrag worden bijgeschreven in je echt geld balans en kan je het dus laten uitbetalen. Het 30 keer moeten rondspelen lijkt een onmogelijke taak en meestal zal dit ook niet lukken. Toch is de "playthrough" van 30 best redelijk te noemen, er zijn namelijk online casino's waar het 60 keer is. Hoe kan het wel lukken om te voldoen aan de inzet vereisten...? Het antwoord is simpel: Winnen! Als je bijvoorbeeld kiest voor een kraslot van 50 cent, dan is er altijd de reële kans dat je een paar honderd euro wint. Je zal dan in één keer voldoen aan de vereisten. Minder geluk qua hoge prijs, maar wel erg vaak kleine winsten..? Dan is de kans groot dat je na een tijdje spelen voor meer geld hebt gespeeld dan je zelf door hebt. Winsten zet je namelijk al dan niet onbewust weer in.

Naast de inzet vereisten is er vaak ook sprake van een max. te winnen bedrag wat je kan behalen met bonus geld. Om WinsPark weer even als voorbeeld te nemen, daar win je maximaal 1.000 keer je inzet als je met bonus geld speelt. Met echt geld spelen en je wint maximaal 10.000 keer je inzet.

Kras & Win

Als je wel van een online gokje wagen houdt en de online krasloten providers passen wel bij je verwachtingen, dan zal je vaak kunnen rekenen op extra's. De welkomstbonus van 100% is wellicht de meest bekende, maar je zal zeker vaker bonussen kunnen verwachten. Hierbij gelden altijd de voorwaarden zoals uitgelegd, maar het biedt ook een mogelijkheid om meer te kunnen spelen. Je zal zeker snel door krijgen hoe de voorwaarden concreet werken en dat het toch maar mooi een extra winkans oplevert.Kras & Win is is wat dat betreft een passende slogan voor de online krasloten providers. Tip: bekijk regelmatig in hoeverre je bet gevorderd om te voldoen aan de inzet vereisten. Meestal is klikken op het bonusgeld bedrag voldoende om een overzicht te krijgen die in één keer duidelijk is.

Gratis krassen, bonus geld... allemaal best leuk, maar het kan best verwarrend zijn als het allemaal nieuw is voor je. Geen nood! De klantenservice legt je graag uit wat het concreet voor jou betekend en je kan ook altijd aangeven geen bonussen te willen ontvangen. Je speelt dan met je gestorte speeltegoed zonder dat je te maken hebt met inzet vereisten.

linkpartners / disclaimer / contact
SPEEL BEWUST 18+