Menu
De leukste & beste online krasloten providers op een rijtje!

Eerlijk spel

Na het lezen van de informatie op Top-Scratch.nl over de verschillende online krasloten providers, kan het best aantrekkelijk zijn om met echt geld een gokje te gaan wagen. Of in ieder geval gebruik te maken van de gratis spelen zonder te hoeven storten promotie. Toch is het handig om deze pagina even goed door te lezen, want je wil natuurlijk wel kunnen rekenen op een eerlijk spel. Dit belangrijke aspect omvat eigenlijk meerdere dingen, van de winkans tot de legaliteit en laten we vooral ook niet het kansspel systeem vergeten.

Legale online krasloten

Op meerdere pagina's hebben we al vermeld hoe het zit qua legaliteit omtrent online krasloten. De reden: het lijkt allemaal eenvoudig, echter de wetgevingen tussen diverse Europese landen verschilt nogal. Laten we positief starten: alle online krasloten providers waarover wij informatie geven op deze website zijn legaal te noemen in diverse Europese landen. Ze beschikken over een kansspel vergunning verstrekt in minimaal Malta en vaak ook nog eens in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast hebben de bedrijven achter de krasloten websites nog meerdere "brands" die legaal zijn in bijvoorbeeld België. Naast dit gegeven staan ze allen onder toezicht van onafhankelijke toezichthouders (online kansspelen "waakhonden"). Ondanks dit gegeven (wat toch aangeeft dat je er voor de volle 100% vanuit kan gaan dat er een eerlijk spel wordt geboden), zijn ze nog niet legaal te noemen in Nederland. Online kansspelen kunnen in ons land namelijk niet legaal worden aangeboden, aangezien de wetgeving hierin niet voorziet. Dit gaat gelukkig veranderen (nieuwe kansspelwet is al aangenomen door de 2e kamer), waardoor er momenteel een soort van gedoogbeleid is. De Nederlandse Kansspel Autoriteit (KSA) is een soort toezichthouder en heeft richtlijnen opgesteld waar buitenlandse kansspelen aanbieders zich aan dienen te houden. In het kjort gezegd: alle kraslot providers op onze website voldoen aan de richtlijnen. Ook willen ze zodra mogelijk gaan voor een vergunning in Nederland.

Top 3 online krasloten aanbieders

Aanbieder Spellen Bonus Speel nu Review
Hopa 400+ Gratis tot max. 100 speelrondes Speel nu Review
PrimeScratchCards 400+ Gratis 40 online krasloten Speel nu Review
Scratch2Cash 400+ Gratis 20 online krasloten Speel nu Review

Winkans online krasloten

Online krasloten aanbieders bieden hun product aan met allerlei geweldige slogans om jou te doen overtuigen om daar een gokje te gaan wagen of in ieder geval gebruik te maken van de welkomst aanbieding voor nieuwe spelers (al dan niet zonder benodigde storting). Enkele voorbeelde van zulke reclame slogans:

Natuurlijk zijn dit een aantal kreten die bedoeld zijn om nieuwe spelers te werven. Maar kloppen de kreten dan niet? Laten we ze eens per slogan doornemen...

Spelsysteem

Over het gebruikte spelsysteem (software) kunnen we eigenlijk kort zijn. Zowel spelers als de mensen achter de online krasloten providers kunnen geen enkele invloed uitoefenen op de uitkomst van het spel. De ontwikkelaars van de games (Neogames, NetEnt, Microgaming, e.d.) zijn de geen die de software leveren volgens alle richtlijnen die hier voor gelden. Alle ontwikkelaars beschikken over de benodigde licenties en staan onder controle van diverse toezichthouders. Als bijvoorbeeld een online kraslot spel wordt aangeboden met een gemiddeld uitbetaal percentage van 96,8% dan is dit een feit gezien het gebruikte "random number generator" spel software. Hier kunnen we nog wel meer informatie over schrijven, maar dan zal het wel een heel technisch verhaal worden.

Bij eerlijk spel hoort natuurlijk ook een veilig spel en ook wat dat betreft kan je er vanuit gaan dat het helemaal goed zit. Spelers gegevens worden gecodeerd en veilig opgeslagen en worden nooit aan derden worden verstrekt. De gegevens overdracht tussen jouw computer (o.i.d.) en de database van de betreffende krasloten provider verloopt via versleutelde verbindingen volgens protocollen die we ook in de financiële wereld zien.

Hebben we trouwens al vermeld dat je gewonnen prijzen ook gegarandeerd kan laten uitbetalen? Zou dit niet het geval zijn, dan zou het bestaansrecht wel van erg korte duur zijn. Daarnaast verspelen ze hiermee hun verkregen kansspelen licenties / vergunningen.

linkpartners / disclaimer / contact
SPEEL BEWUST 18+